Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@22:07:09 GMT

تصاویر| رشت

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۳۱۵۸

تصاویر| رشت

آفتاب‌‌نیوز :

مردم شهر رشت عموماً گیلک و علاوه بر زبان گیلکی به زبان فارسی نیز تکلم می‌کنند. بر اساس سرشماری رسمی سال ۱۳۹۵، جمعیت شهر رشت ۶۷۹ هزار و ۹۹۵ نفر است که در طول روز به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر می رسد.

آب و هوای این شهر آب و هوای معتدل کاسپین و شبه مدیترانه‌ای است که دارای تابستان‌های گرم و شرجی و زمستان‌های سرد و مرطوب و رتبهٔ اول میزان بارش مراکز استان‌های ایران رانیز دارا است و به شهر باران های نقره ای نیز مشهور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر رشت در سال ۲۰۱۵ به شبکه شهرهای خلاق جهان به عنوان شهر خلاق خوراک‌شناسی زیر نظر یونسکو پیوست.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: رشت جاذبه های گردشگری دیدنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری زبان: همه دست آوردهایمان بر باد رفته است

به اعتقاد یک رسانه عبری زبان، در رفح هیچ نوع پیروزی انتظار اسرائیل را نمی‌کشد و بعد از ۷ ماه جنگ و صدها کشته، دست آوردهای سابق نیز برباد می‌رود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، «بن کاسپیت« تحلیل‌گر برجسته صهیونیست در یادداشتی که در روزنامه «معاریو» منتشر شد، تاکید کرد، مراکز تصمیم گیری در اسرائیل فلج شده‌اند و قادر به هیچ نوع تصمیم گیری نیستند و حتی در ضعیف‌‌ترین شهر فلسطینی هم نباید منتظر به دست آمدن پیروزی قاطعی باشیم.

او در مقدمه این یادداشت آورده است: اگر ما در یک ساختار سیاسی سالم و درستی بودیم، مدتها قبل‌تر نتانیاهو باید از موهایش از داخل دفتر نخست وزیری کشیده می‌شد و به زباله دان تاریخ انداخته می‌شد.

نویسنده با اشاره به دروغ گویی‌های نتانیاهو مقایسه او با برخی از حوادث تاریخی در جنگ جهانی دوم همچون برکناری چمبرلین و جایگزینی چرچیل افزود: نتانیاهو همواره از پیروزی مطلق سخن می‌گوید و بر اشغال رفح پافشاری می‌کند، درست؟ اما این امر واقعیت ندارد، زیرا وقتی از آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در رابطه با سخنان نتانیاهو که گفته بود اسرائیل بدون توافق آزادی اسرا به رفح حمله خواهد کرد، پاسخ داد: مردم خیلی چیزها می‌گویند اجازه بدهید بر روی رفتارها متمرکز شویم، این حرف کاملا صحیح است، نتانیاهو سه ماه است که رفح را تهدید می‌کند، شاید خرماهای آبی رنگ در سواحل غزه رشد کنند یا مسیح ظاهر شود اما این حمله انجام نخواهد شد.

تنها مسئله‌ای که شاید باعث شود نتانیاهو به اوج دیوانگی خود رسیده و به رفح حمله کند، صدور حکم بازداشت دادگاه بین المللی کیفری لاهه باشد که علیه او صادر شود، به گفته دو منبع که یکی از آنها اسرائیلی است، نتانیاهو در گفتگوی تلفنی که بایدن داشت تهدید کرد اگر ایالات متحده روند صدور حکم بازداشت را به تعویق نیاندازد او مذاکرات مبادله اسرا را متوقف کرده و به رفح حمله خواهد کرد و این کار چه با حضور یک میلیون آواره در آن یا بدون آن به انجام رسانده و همزمان به حزب الله هم در شمال حمله خواهد کرد.

بن کاسپیت در بخش دیگری از نوشتار خود دست آوردهای اسرائیل از جنگ را هم به طور خلاصه چنین تشریح می‌کند:

بعد از گذشت 7 ماه از 7 اکتبر ارتش اسرائیل پیشروی می‌کند اما اسرائیل در حال شکست است، ارتش اسرائیل براساس جدول زمان بندی شده بر مناطق مختلف نوار غزه مسلط می‌شود، این کار را طی شش ماه اول انجام داد اما هفته‌های طولانی را در این مدت به هدر داد، ارتش در این دوره‌ها هیچ کاری نکرد و منتظر سطح سیاسی یعنی نتانیاهو ماند، اگر کار با سرعت انجام می‌شود، همه جنگ ظرف 4 ماه به پایان می‌رسید.

نویسنده می افزاید: منظور من رسیدن به پیروزی مطلق نیست زیرا این یک جمله کاریکاتوری است که نتانیاهو آن را ختراع کرده است، منظور من پایان مرحله اول از تسلط بر این منطقه بود، تا بعد از آن وارد جزئیات شده و تونل‌ها یکی بعد از دیگری تسخیر شوند.

اما اکنون چه اتفاقی در واقعیت رخ می‌دهد: ارتش اسرائیل در جا می‌زند، نتانیاهو توانایی تصمیم گیری در هیچ مسئله‌ای را ندارد، تمامی دست آوردهای ارتش در حال از بین رفتن هستند و در سایه جمود ایجاد شده رو به افول می‌روند، چرا؟ چون هیچ کس راه حلی به او ارائه نمی‌کند، هیچ ساز و کار یا ساختاری یا ترکیبی که بتواند به عنوان جایگزین، رتق و فتق امور زندگی را در نوار غزه به جای حماس به دست بگیرد وجود ندارد.

در مقابل حماس بازوها و ابزارهای زیاد و در هم تنیده‌ای در اختیار خود دارد، ارتش اسرائیل از خان‌یونس خارج می‌شود، حماس به خان‌یونس باز می‌گردد، ارتش اسرائیل مرکز نوار غزه را ترک می‌کند، حماس در این مناطق پدیدار می‌شود تا بدین شکل شاهد از هم پاشیدگی دست آوردهای ارتش اسرائیل باشیم، نتانیاهو قادر به تصمیم گیری نیست چون بن گویر و سموتریچ اجازه چنین کاری را به وی نمی‌دهند و ما هم گروگان نتانیاهو شده‌ایم.

نتانیاهو همچنان رو به سراشیبی سقوطاکثریت صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستندنتانیاهو و کابوس حمله به رفح

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • هوای گلستان فردا و پس فردا گرم است
  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور
  • رسانه عبری زبان: همه دست آوردهایمان بر باد رفته است
  • عکس/ حال و هوای شیراز در روز شیراز
  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان
  • واکنش میرجلال‌ الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ نزاع در کابینه رژیم صهیونیستی
  • اهالی رسانه و تپق‌های زبان معیاری